Over Huaptec

Shenzhen Huaptec Co, Ltd is een toonaangevende producent van mobiele versterkers dat indoor probleem oplossingen apparatuur produceert voor de gehele wereld. Het bedrijf werd opgericht in Shenzhen, China in 2009 en in datzelfde jaar is de fabriek begonnen met het produceren van hun eigen merk versterkers. Momenteel produceren ze meer dan 8.000 gsm versterkers per maand. In de aankomende jaren Huaptec haar aanwezigheid via de Verenigde Staten, India en Europa verder ontwikkelen en heeft Huaptec nu ook een kantoor en Depot in Duitsland.

Gecertificeerd ISO 9001-2008 fabrikant

Shenzhen Huaptec Co is een gecertificeerd ISO 9001-2008 fabrikant. Het bedrijf kreeg ook CE en RoHS veiligheid goedkeuringen van alle goederen die ze produceren. De certificaten werden uitgegeven in de internationale en Europese testlaboratoria geaccrediteerd waaronder de erkende Phoenix Test Lab in Duitsland.

Het bedrijf is gespecialiseerd in mobiele versterkers voor verschillende typen voor de consument en professionele mobiele providers. Momenteel heeft Shenzhen Huaptec Co, ondermeer klanten in meer dan 50 landen van de wereld en werkt samen met meer dan 30 mobiele operators.

Huaptec heeft een brede lijn van consumenten- en industriële signaalversterkers ontwikkeld. Bij de productie van elk model worden aantal zaken zoals een stresstest en veiligheidstests uitgevoerd. De grondige voorbereiding van het product zorgt voor een marktintroductie welke garandeert hoge kwaliteit en werkefficiency waarbij de kwaliteitsnormen in ogenschouw worden genomen.

De Huaptec HIBoost productlijn omvat modellen voor alle Europese netwerken: GSM, EGSM, DCS, 3G en 4G. U kunt ook kiezen uit enkele banden voor 1 signaal standaard of twee, drie en zelfs Quint bands voor een aantal signaal frequenties tegelijk (bijvoorbeeld GSM 900 MHz + DCS + 3G).

blank

Slecht GSM signaal? GSM versterkers heeft de oplossing! Met APP, keuzehulp en support!

Heeft de certificering ontvangen om premium wederverkoper te zijn van alle HiBoost versterkers voor Nederland

hiboost-premium-supplier-dealer-distributeur